Lasinpuhallusta ja pihapelejä Nokialla la 11.5

Seuraavassa TSKLT ry:n perhetapaamisessa puhalletaan jälleen lasia. Tämä tapahtuma oli viime vuonna todella kiva ja hienoa että se saadaan myös uudelleen toteutumaan nyt siis lauantaina 11.5 klo 14 alkaen!

Kivoja pihapelejä ja mukavaa yhdessäoloa lasinpuhalluksen lomassa. Tule tutustumaan muihin Pirkanmaan alueen kuulovammaisiin lapsiin ja heidän perheisiin. Yhdistys tarjoaa osallistujille makkarat ja mehut sekä lasinpuhalluksen 30 osallistujalle. Mukanaan voi tuoda myös kierrätyslasia. Ilmoita perheesi mukaan 4.5 mennessä (osallistujien nimet, lasten iät ja mahdoliset ruoka-aineallergiat) osoitteella tampereenklt(at)outlook.com. Laitamme kaikille ilmoittautujille sähköpostia 4.5 jälkeen, jossa lisätietoja tapahtumasta.

Posted in Ajankohtaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *