Perhetapaaminen Vitsapaja la 4.4. – peruttu

Yhdistyksen seuraava perhetapaaminen pidetään pääsiäisteemalla: Vitsapaja Pirkkalan ABC:llä lauantaina 4.4 klo 12-15.

Tapahtuma alkaa yhteisellä lounaalla, jonka jälkeen pidetään perheiden yhteinen pääsiäisaskartelu. Tule mukaan tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja ja vääntämään vitsat seuraavan päivän palmusunnuntaita varten valmiiksi.

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta: https://forms.gle/6hmhEYUx2tdMs5AX7

Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautujaa

Tapahtuman omavastuu on 5 euroa/osallistuja (sis. lounas ja askartelun), kuulovammainen lapsi osallistuu tapahtumaan maksutta. Maksu suoritetaan käteisellä tai mobiilimaksulla suoraan tilille paikan päällä.

Posted in Ajankohtaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *